Ένας διαφορετικός χώρος αγγελιών ποδηλάτων

Το rebike.gr είναι το πρώτο ελληνικό site αγγελιών ποδηλάτων. Δημιουργήθηκε το 2010 με σκοπό την εύρεση και πώληση μεταχειρισμένων ποδηλάτων. Η διαφορά υπόκειται στην χρήση του, αποτελεί έναν ιστότοπο με καθαρό και προσεγμένο design, φιλικό και εύχρηστο προς τους χρήστες και γρήγορο ως προς την διαδικασία προσθήκης και εύρεσης αγγελίας. Αλλά ας πάρουμε την ιστορία του από την αρχή.

Πρώτη έκδοση 2010

Το rebike δημιουργήθηκε το 2010 σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν site αφοσιωμένα αποκλειστικά στις αγγελίες ποδηλάτων. Την περίοδο εκείνη οι αγοραπωλησίες ποδηλάτων πραγματοποιούνταν μέσω forums ή ιστότοπων με αγγελίες διαφόρων αντικειμένων. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν η παρακάτω:

Rebike 1st version

Δεύτερη έκδοση 2012

Δύο χρόνια αργότερα ήρθε η στιγμή να κάνει την μεγάλη ανανέωση στην εμφάνιση του. Η ανανεωμένη του παρουσία συνοδεύτηκε από πολλές επιπλέον υπηρεσίες όπως: Προτάσεις ανακατασκεύης, Συλλογή από 'περίεργα' αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Οδηγίες για ανακατασκευή του δικού σας ποδηλάτου κ.α. και έδειχνε κάπως έτσι:

Rebike 2nd version

Τρίτη έκδοση 2016

Σήμερα λοιπόν το rebike είναι ακόμη εδώ μετά από 4 χρόνια για να προσφέρει στους χρήστες του έναν όμορφο, εύχρηστο και συγκεντρωτικό χώρο αγγελιών ποδηλάτων. Η νέα του εμφάνιση στοχεύει αποκλειστικά στην ευκολία των χρηστών ως προς την προσθήκη ή εύρεση αγγελιών. Δεν μένει παρά να το δοκιμάσετε. Εμείς θα είμαστε εδώ για να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας και να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στην ανάπτυξη της ποδηλατικής συνείδησης.

Rebike 3rd version

Ας το κάνουμε καλύτερο

Έχεις κάποια πρόταση για να γίνει το rebike καλύτερο? Μην διστάσεις να την μοιραστείς μαζί μας στο rebikegr@gmail.com